Kerstkaarten maken voor ouderenfonds

Kerstkaarten maken voor ouderenfonds

Vrijdag 14 december 2018

Op initatief en met inzet van een ouder hebben alle kinderen een kaart kunnen versieren en schrijven voor eenzame ouderen. Op woensdag 12 december heeft zij de hele dag steeds met een groepje kinderen uit verschillende klassen gewerkt. Twee bovenbouwkinderen hielpen de kinderen uit de onderbouw met het schrijven van de tekst. Er is prachtig getekend en en er zijn mooie persoonlijke boodschappen en teksten gemaakt op de kaarten. Er zijn een kleine 70 stuks gemaakt en geschreven. Deze worden op de post gedaan.

Het ouderenfonds heeft deze actie opgezet met de volgende tekst: "Weet jij al of je iets leuks gaat doen met kerst? En met wie je kerst gaat vieren? Heb je er al zin in? En ga je kerstkaarten versturen? Voor veel ouderen zijn de kerstdagen best eenzaam. Soms zijn ze zelfs helemaal alleen. En daarom wil het Nationaal Ouderenfonds dit jaar zoveel mogelijk ouderen blij maken met een kerstkaartje. Helpt jouw klas ook mee met de kerstkaartenactie 2018?"

Als school vinden wij het belangrijk om ook aandacht te hebben voor anderen. Ongeveer één keer per maand gaat er een groepje kinderen naar PW Jansen om samen met de bewoners te zingen, te bewegen of creatief bezig te zijn. Deze actie paste daar mooi bij.


Terug

Eekhoorn 10

7423 EN Deventer

0570651811

directie.eh.lambiente@nullstichtingdam.nl