Peutergroep

Peutergroep

Bij ons op school hebben wij ook een peutergroep. Hier kunnen kinderen vanaf 2-jarige leeftijd instromen op één of meer dagdelen. In de peutergroep wordt dezelfde pedagogische- en didactische lijn gevolgd als in onze school. Wij werken nauw samen en hebben geregeld overleg met elkaar. Veel van de materialen die bij ons in de onderbouw staan ziet u ook in de peutergroep. Wij merken dat de kinderen die van de peutergroep instromen in één van onze onderbouwgroepen de overstap niet zo groot vinden.

U kunt een afspraak maken om eens te komen kijken. Alleen op maandag is er geen peutergroep. Op de overige dagen start de peutergroep om 8u30 en eindigt om 12u30. De kinderen hebben dan al een boterham gegeten.

Wij werken samen met DOK13. Zij verzorgen alles wat valt onder de Wet Kinderopvang. Voor kosten van een dagdeel peuterspelen en vragen over de actuele ruimte op de verschillende dagen kunt u het beste contact opnemen met Attie Hendriksen van DOK13. Haar mailadres is: a.hendriksen@dok13.info

De Website van DOK13 vindt u via de volgende link:

www.dok13.info

Terug

Eekhoorn 10

7423 EN Deventer

0570651811

directie.eh.lambiente@nullstichtingdam.nl